Svetila

Svetila

Kot ključavnic in varnostnih sistemov, so žarnice eksponentno rast pametnejši v zadnjih letih. Zdaj lahko zamenjate standardni žarnica z različnimi povezanih svetlobnih rešitev, ki jih lahko nadzirate s samo nekaj pip na vaš pametni telefon ali tablični računalnik. Ampak s tako veliko možnosti, poplave pametnega domačega trga, ki je pravi za vas? Zbrali smo naše deset najbolj ocenjeno pametne svetila, skupaj z nekaterimi točkami, da razmisli, medtem ko nakupovanje, da se boste lažje odločili.

 

Cena

Smart žarnice porabijo svetleče diode (LED) in različne tehnologije za delo, tako da so dražji od klasičnih žarnic. To je zelo pomembno, da v mislih, še posebej, če želite nadgraditi vašo celotno hišo. Toda pametne žarnice porabijo tudi manj energije in trajajo veliko dlje – kar pomeni, da lahko prihranite denar na dolgi rok. In kot vidite, vse možnosti na tem seznamu pade tudi pod 100 $, tako da je cena za vstop ni tako strma, kot je nekoč bil še pred letom dni. TikTeck Smart LED, na primer, stane manj kot film vozovnico.

 

Barva in svetilnost

Nekatere žarnice na tem seznamu so samo bele, drugi pa imajo možnost, da bo na kateri koli barvi mavrice. Barva je zabaven način, da dodate vzdušje v vaš dom, vendar pogosto kaže v cenitev žarnico.

Večina pametnih žarnice imamo se tržijo kot enakovredni modeli žarnicami 60-vatna, ki zveni samoumevno, vendar so nekateri žarnice so svetlejši od drugih. Da bi videli, kako svetel je svetlo, morate pogledati na lumnov jih navaja ven (navedene v zgornji tabeli): bolj lumnov, svetlejši luči. Toda tudi takrat, lahko svetlobo razpršijo v ozek žarek ali distribuirati svetlost v širokem redi, zato se prepričajte, da se glasi preglede, da bi ugotovili, kako vsaka žarnica deluje.

Še en dejavnik, da v mislih je barvna temperatura. Višje temperature, kot 8.500K, videti kruto pisarniške razsvetljave, ki je v redu za bivanje buden ali delajo. Nižje tempeartures, kot od 2500, prevesti v prijetno, toplo sij, ki je kot nalašč za sprostitev.

Svetila