OPTIMIZACIJA SPLETNIH STRANI

SEO optimizacija

Optimizacija spletnih strani – angleško SEO se deli na dva dela:

  • Off-page optimizacija vključuje vse povezave do spletne strani kot so Web 2.0, blog komentarji itd.
  • On-page optimizacija vključuje pisanje člankov, URL in naslove.

Oba dela optimizacije spletne strani sta enako pomembna, saj ne bomo videli najboljše Google pozicije, če se osredotočimo le na en element in pozabimo na drugega. Le če postanemo mojstri On-Page in Off-Page optimizacije bomo prišli na sam vrh in prejeli večino obiskovalcev in potencialnih strank!

Cenik optimizacije spletnih strani je lahko zelo različen.

Optimizacija spletnih strani je namreč lahko zelo cenovno ugodna, vendar ne bo prinesla pravih rezultatov. Nizkocenovne storitve SEO optimizacije spletni strani pravzaprav bolj škodujejo kakor koristijo! Naše marketinške strategije se vrtijo le od rezultatov!

Naša naloga je torej, da pripeljemo stran od točke A do točke B, kje boste prejeli večje število strank! Prepustite strokovnjakom, da opravijo optimizacijo spletne strani za vaše podjetje, saj je kljub vsemu postopek precej zahteven in bi vam vzel veliko časa!

SEO optimizacija je edinstven za digitalni marketing agencija, specializirana za SEO, socialnih medijev in PPC trženja. Naša strast je pomagati podjetjem ustvariti več prometa, več možnih kupcev in več podjetij z izboljšanjem njihove spletne prisotnosti. Mi smo s sedežem v lepi Colorado Springs, Colorado z dodatnimi pisarne v Denver Tech Center, Cherry Creek in mesta Boulder. Čeprav imamo močno prisotnost v Koloradu, veliko naših strank so razpršeni po vsej naroda in na mednarodni ravni. Digitalni marketing pokrajina hitro spreminja in podjetja so danes prisiljeni prilagoditi svoj načrt trženja okoli vedenje potrošnikov. Tukaj je nekaj ključnih vprašanj:
Kako dobro deluje vaše podjetje uvrstitev v Googlu? (Ali Yahoo in Bing)
Kako učinkovit je, da Social Media akcij? (Facebook, LinkedIn, itd)
Ali ste aktivirajo Pay-Per-Kliknite trženja (besedilnih oglasov, ponovno trženje, prikazne oglase, itd)
Delamo z entreprenuers, marketinških direktorjev in svetovne blagovne znamke, ki želijo prevladujejo svojo industrijo na spletu. Vaš uspeh je odvisen od celostnega pristopa, mešanje optimizacija spletnih strani (SEO), socialnih medijev in Pay-Per-Kliknite trženja.

 

Fotografiranje Izdelkov

1) Da bi zagotovili vaše slike ostre, poskrbite, da boste vedeli, kako, da se osredotoči svojo kamero. Digitalni fotoaparati s samodejnim ostrenjem je pogosto težko osredotočiti natančno, še posebej pri fotografiranju majhnih predmetov. Preberite uporabniški priročnik in se prepričajte, da razumete, kako vašega fotoaparata samodejno ostrenje deluje. Večina digitalnih fotoaparatov je zasnovana tako, da se osredotoči na velikih objektov, vendar imajo težave na manjših predmetov. Pogosto je koristno, da vaš fotoaparat v načinu točkovnim ostrenjem. Spot poudarek vam bo dala več nadzora nad tem, kaj del scene je fotoaparat dejansko poudarkom na.

2) Uporabite stojalo, niti najmanjše gibanje, medtem ko bo pri fotografiranju povzroči zamegljenosti. Bližje prideš do predmeta bolj očitna zameglitev gibanja postane. Tudi poceni stativ bo veliko razliko v ostrini slik. Za resnično ostre slike je smiselno vlagati v dobro in stabilno stojalo. Če ima vaš fotoaparat daljinski sprožilec nato uporabite, če ne pa uporabite vgrajen timer, da se zmanjša učinek tresenja fotoaparata fotoaparata.

3) Da bi dobili največje področje motivu v poudarek dal svojo kamero v odprtino prednostnem načinu in nastavite zaslonko na najvišjo možno število. Bližje prideš do motiv bolj pomembno to postane.

4) Uporabite mehko osvetlitev. vgrajena bliskavica fotoaparata bo le redko daje dobre rezultate za fotografiranje izdelkov. Za mehke razsvetljave bodisi ustrelil zunaj na oblačnem dnevu ali pa uporabite svetlobni šotor kot EZcube®, ali uporabite mehko polje.

5) Uporabite za urejanje slik programsko opremo. Tudi poceni programske opreme, kot Photoshop Elements ™ lahko vaš izdelek fotografija veliko lažje. Morda se zdi, kot da je hitreje uporabiti sliko točno tako, kot je bil posnet. Toda v resnici, je težko ustrelil sliko natančno kako bi radi, da se pojavi, da je končni obliki. Image urejanje programske opreme vam omogoča, da sliko obrezati, prilagoditi, da je izpostavljenost, izostriti sliko, nato pa ga spremenite velikost, pogosto v manj kot 60 sekundah.

Fotografiranje Izdelkov

Največja razlika med amaterski je posnetek izdelkov in podobi neke strokovnjaka izdelkov sta ostrina in osvetlitev. Koraki 1,2 in 3, bo izboljšala ostrino slik pa bo 4. izboljšali svoje razsvetljavo. Minuto preživel urejanju slike se bo še izboljšala. Ker ti nekaj korakov zdi tako osnovna, da je skušnjava, da bi jih ignorirali. Vendar, če ste vzeli čas, da jim sledijo, boste videli velik napredek v kakovosti slike.